Wie ben ik?

Mijn naam is Yneke. Eigenlijk Ineke, maar omdat ik al meer dan 50 jaar in Friesland/Fryslân woon, heb ik een Frysk tintje aan mijn naam gegeven. Net als Hielke en Hylke of Nienke en Nynke.

Ik ben 67, 46 getrouwd met een man met 2 rechter handen, heb 4 kinderen en 6 kleinkinderen.  Ook heb ik nog 2 “aangewaaide” kleinkinderen.

Mijn hobby’s zijn lezen, tuinieren, puzzelen ( zowel legpuzzels ( Jan van Haasteren) als sudoku’s enz.) en uiteraard haken. Dat is een verslaving geworden. Ik vind het steeds leuker om zelf dekens te ontwerpen. Verder geef ik al 14 jaar les bij seniorweb.  Seniorweb geeft computerles aan 50 plussers en in de afgelopen jaren heb ik honderen mensen de beginselen van Word, internet, fotobewerking e.d. bijgebracht.

Advertenties

6 thoughts on “Wie ben ik?

 1. Dag Ineke! Kreeg deze link van Maryan toegestuurd en juist omdat er weer aandacht is voor handwerken is het zo leuk dat je via internet wat van je werk kunt laten zien! Het zal ook inspirerend zijn voor veel vrouwen (en enkele mannen misschien!?) Succes ermee! Groeten Gerla

  Like

 2. Hoi Yneke, even jouw website/blog bekeken.
  ziet er leuk uit en heb je mooi gedaan
  zo zie je weer andere dingen van een mens
  sommige mensen vertellen van alles anderen maken een website
  wat mooi dat ieder zo zijn eigen dingen heeft.

  gr. Coby

  Like

 3. Hallo Yneke, Ik doe mee met het grootste gehaakte deken van de wereld en had een beetje uitleg inspiratie nodig en zo kwam ik bij jou terecht. Heel erg leuk en vrolijke granny’s. Dit was eventjes een complimentje op deze koude winterse dag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s